Butlletí 9 – Desembre de 2021

La web https://www.santosbalasch.cat té algunes Novetats i una nova Publicació.

NOVETATS

NOVETATS

Algunes són d’índole interna, és a dir, que no es perceben a simple vista; però ajuden al bon funcionament de la pàgina.

D’altres, sí que són visibles, com els canvis realitzats a la capçalera de la web, a la pàgina d’Inici i a la Presentació.

Així mateix, s’ha procedit a associar una imatge a totes i cadascuna de les publicacions, les quals, la corresponent a cada entrada, acompanyaran el text i el vincle quan aquella publicació sigui compartida per les xarxes socials.

Et recordo que pots compartir qualsevol de les publicacions mitjançant l’eina que es va implantar fa algunes setmanes i que torno a comentar tot seguit.

En la versió per a mòbil

A cada publicació, tant a l’inici com al final de l’entrada, hi trobaràs la següent barra horitzontal:

Amb aquests botons podràs compartir qualsevol publicació. Només has de fer clic sobre la icona que representa la xarxa social amb la qual desitgis compartir-la. I si la xarxa social que busques no es troba entre aquests botons que es mostren, pots fer clic sobre el símbol . Aleshores, apareixerà un ampli ventall de xarxes socials, entre les que podràs triar la que prefereixis.

En la versió per a ordinador

A més a més de l’explicat per a la versió per a mòbil, a la part esquerra de la pantalla, en forma de menú flotant que acompanya el contingut, hi trobaràs la mateixa barra, encara que amb orientació vertical, de la següent manera:

Aprofita aquesta eina i comparteix la web https://www.santosbalasch.cat a les xarxes socials amb les teves amistats i amb aquelles persones a qui pensis que pot interessar.

NOVA PUBLICACIÓ

Ja ha estat publicada la que serà la darrera entrada de l’any 2021.

Espero que t’agradi.

Per llegir-la, només has de fer clic aquí.

Com sempre, pots deixar els teus Comentaris a continuació de cadascuna de les publicacions de la web.

I si tens algun suggeriment, el pots fer arribar a través del Formulari de Contacte.

Bona lectura!