Butlletí 7 – Octubre de 2021

A la web https://www.santosbalasch.cat t’esperen una Novetat i una nova Publicació.

NOVETAT

Amb l’objectiu de continuar evolucionant i millorant la web, en els darrers dies s’ha implantat una nova eina.

A partir d’ara, podràs compartir la web  https://www.santosbalasch.cat  més fàcilment.

En la versió de la web per a mòbil A cada publicació, tant a l’inici com al final de l’entrada, hi trobaràs la següent barra horitzontal:

Amb aquest botons podràs compartir la web https://www.santosbalasch.cat. Només has de fer clic sobre la icona que representa la xarxa social amb la que desitgis compartir-la. I si la xarxa social que busques no es troba entre aquests botons que es mostren, només has de fer clic sobre el símbol . Aleshores, apareixerà un ampli ventall de xarxes socials, entre les que podràs triar la que prefereixis.

En la versió de la web per a ordinador A més de l’explicat per a la versió per a mòbil, a la part esquerra de la pantalla, en forma de menú flotant que acompanya el contingut, hi trobaràs la mateixa barra, encara que amb orientació vertical, de la següent manera:

Aprofita aquesta nova eina i comparteix les publicacions de https://www.santosbalasch.cat a les xarxes socials, amb les teves amistats i amb aquelles persones a qui pensis que poden interessar.

NOVA PUBLICACIÓ

Ja pots trobar la darrera publicació, fins al moment, de la web.

Espero que t’agradi.

Per llegir-la, només has de fer clic aquí.

Com sempre, pots deixar els teus Comentaris a continuació de cadascuna de les publicacions de la web.

I si tens algun suggeriment, tant sobre la novetat com sobre alguna altra qüestió relacionada amb la web, el pots fer arribar a través del Formulari de Contacte.