Butlletí 6 – Setembre de 2021

La web santosbalasch.cat comença la tardor amb algunes Novetats i una nova Publicació.

NOVETATS

L’estructura de la web ha patit alguns canvis. Potser no són gaire perceptibles a primera vista, però han estat realitzats amb una doble finalitat: reorganitzar les Categories i facilitar la localització del contingut.

S’han reorganitzat les Categories existents al Menú Principal. Per a dur a terme tal acció, s’han afegit algunes Categories.

Ha canviat la portada de la web, la que es mostrava en arribar a l’adreça www.santosbalasch.cat. Abans duia per títol Presentació i era massa extensa com a portada. Ara es titula Inici i és molt més curta. Però l’entrada Presentació es conserva com a Categoria pròpia, perquè es pugui consultar una explicació més detallada de la finalitat de la web i altres dades.

L’entrada titulada “Per què escric (1ª part)” ha passat a integrar una nova Categoria, que porta per nom “Per què escric”, amb la intenció que el que va començar com una simple entrada constitueixi una Categoria en sí mateixa. La mala noticia és que la segona part de l’entrada “Per què escric” (que algunes persones m’han sol·licitat) haurà d’esperar alguns dies a veure la llum. La bona noticia és que la Categoria Reflexions passarà a tenir més protagonisme.

A més, neix la Categoria Butlletins, on podràs trobar els anteriors que t’hagis perdut i t’interessi recuperar.

No obstant, el canvi més important és l’aparició de l’Índex, que facilitarà la localització més ràpida de totes les publicacions de la web. T’animo a que l’aprofitis.

Fins aquí les Novetats de l’estructura. Només afegir que si tens algun suggeriment, tant sobre la nova estructura com sobre alguna altra qüestió relacionada amb la web, me’l pots fer arribar a través del Formulari de Contacte.

NOVA PUBLICACIÓ

Existeix una nova Publicació. En aquesta ocasió, per no deixar buida la Categoria Reflexions, després del traspàs de l’entrada existent a la Categoria “Per què escric”, la nova publicació és una Reflexió.

Es tracta d’una Reflexió sobre una coneguda frase feta.

Espero que t’agradi.

Per llegir la nova Publicació, només has de fer clic aquí.

Et recordo que pots deixar els teus Comentaris a continuació de cadascuna de les publicacions de la web. M’agradaria saber si t’han agradat, què t’han suggerit, en què t’han fet pensar… Em serveixen molt per continuar endavant en aquest projecte. Gràcies anticipades.

També pots compartir la web santosbalasch.cat a les Xarxes Socials, amb les teves amistats o amb qui pensis que li pot interessar la web. Trobaràs els enllaços a la capçalera de la web i a continuació.